Nipo Ambalaj | Firma Baskılı Ürünler | Endüstriyel Temizlik Ürünleri
Ambalaj ve Sarf Ürünler
Buradasınız: Anasayfa / BLOG
29 Şubat 2020, Cumartesi
Ambalaj ve Sarf Ürünler
Mevcut yüzlerce çeşit ambalaj ürünümüz arasından ihtiyaçlarınızı eksiksiz karşılayabileceğiniz Nipo ambalaj, tek temas noktanızdır.
Ambalaj ve Sarf Ürünler

Ambalaj; bir ürünün üretilmesinden itibaren, tüketiciye ulaşana kadar taşınması, korunması, saklanması ve tüketiciye sunulması için hazırlanmış olan ürünlerdir. Çeşitli hammaddelerden üretilebilirler.

Ambalaj malzemesinin seçimini kullanım amacı belirler. Ambalaj malzemeleri genellikle taşıyacakları ürünün cinsine göre belirlenir, dolayısıyla ambalajın hangi malzemeden yapılacağı taşıma süresinin de etkisi göz önünde bulundurularak belirlenir. Cam, kâğıt, plastik, ahşap ve metal hammaddelerden çeşitli ambalajlar üretilir.

Bu hammaddelerden birçok ambalaj çeşidi yapılabilir; örneğin plastik hammaddeden naylonlar poşetler yapılırken aynı zamanda plastik variller bidonlar yapılır. Temelde belli bir hammaddeden çeşitli ambalaj üretilir. Ambalaj tipleri; kutu, koli, bidon, naylon, varil, sandık, palet, şişe vb. Ve bu ambalaj tipleri yapıldığı malzemeye göre çeşitlenir. Plastik bidon, Çelik varil, naylon poşet, kâğıt torba gibi.

Her türlü ambalaj malzemesi ve sarf ihtiyacınızı karşılamak için sektöre profesyonel olarak geniş çapta hizmet veren Nipo Ambalaj hizmetinizde. Gıda ambalajları, e-ticaret ambalajları, genel imalat, otomotiv ambalajları, perakende hizmetler, sağlık ve eczacılık ambalajları, taşıma, depolama ve elektronik gibi çeşitli sektörlerde özel ve stok ambalaj, ekipman, otomasyon ve malzeme tedarik ediyoruz.

Ürünlerimizin imalat sürecinden, teslimat sonrasına kadar müşteri odaklı ve sorunsuzluk ilkesi ile hizmet vermekteyiz. Mevcut yüzlerce çeşit ambalaj ürünümüz arasından ihtiyaçlarınızı eksiksiz karşılayabileceğiniz Nipo ambalaj, tek temas noktanızdır.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın